iglici

 • Притистачи за плутена табла 1/50

  25.00 ден

  • Силни метални игли
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 50 парчиња во амбалажа

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Притистачи за плутена табла 1/100

  55.00 ден

  • Силни метални игли
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 100 парчиња во ПВЦ амбалажа

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Притискачи за плутена табла со топче 1/200

  85.00 ден

  • Силни метални игли
  • Тркалезна ПВЦ глава
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 200 парчиња во ПВЦ амбалажа

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Притискачи во боја

  25.00 ден

  • Силни метални притискачи
  • 100 парчиња во амбалажа

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Притискачи

  20.00 ден

  • Силни метални притискачи
  • 100 парчиња во амбалажа

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Иглици 23/8-15

  50.00 ден

  • Иглици 23/8   (50ден)
  • Иглици 23/10 (50ден)
  • Иглици 23/13 (60ден)
  • Иглици 23/15 (70ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View