indeksi

 • Индекс 235 x 105

  120.00 ден

  • Картонски материјал
  • Отвор: хоризонтална и вертикална
  • 4 дупки, 80мм растојание
  • Формат: 1/3 A4
  • Големина: 235 х 105мм
  • Боја:
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View