kasa za pare

 • Каса за пари ХЛ

  1,700.00 ден

  • Траен метален материјал
  • Лакиран, обложен со посебен заштитен слој
  • Преграда за пари
  • Заоблени рабови
  • Метална рачка
  • Класично заклучување
  • Димензија: 300 x 240 x 88мм
  • Големина: ХЛ
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View