kese za molivi

 • Несесер полн со 3 патенти

  800.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Празен ентериер
  • Дизајниран за 28 дела, 3 патенти
  • Гума
  • Режало
  • 2 Молива
  • 8 bojica
  • 7 фломастери
  • 7 патрони
  • Распоред на часови

  Додај во кошница Quick View