kocka mreza

  • Чаша мрежа коцка

    100.00 ден

    • Метален материјал
    • Дизајн на коцка од мрежа
    • Дијаметар: 70мм
    • Висина: 100мм
    • Боја:
    – црна
    – плава
    – розе

    Додај во кошница Quick View
  • Коцка мрежа

    100.00 ден

    • Метален материјал
    • Дизајн на коцка за мрежи
    • Лакиран
    • Цврсто и издржливо дно
    • Дијаметар: 92мм
    • Висина: 80мм

    Додај во кошница Quick View