kocka za pribeleska

 • Коцка за прибелешка пвц 90 х 90

  160.00 ден

  • Листови во ПВЦ држач
  • Големина на лист: 90 x 90 x 90мм
  • Големина на коцка: 95 x 95 x 95мм
  • Број на листови: 900

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка пвц 83 х 83

  150.00 ден

  • Листови во ПВЦ држач
  • Големина на лист: 83 x 83 x 70мм
  • Големина на коцка: 87 x 87 x 87мм
  • Број на листови: 750
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка пвц 76 х 76

  80.00 ден

  • Мемориски блокови во држач за ПВЦ
  • Големина на листот: 76 x 76 x 76мм
  • Големина на коцка: 80 x 80 x 80мм
  • Број на листови: 400
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка 90 х 90 плекси

  120.00 ден

  • Димензија: 90 х 90 х 50

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка 90 х 90

  140.00 ден

  • Големина на лист: 90 x 90
  • Број на листови: 900 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка 83 х 83

  100.00 ден

  • Големина на лист: 83 x 83 x 75мм
  • Број на листови: 750 листови
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка за прибелешка 76 х 76

  80.00 ден

  • Големина на листот: 76 x 76 мм
  • Број на листови: 400
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View