kofa

 • Кофа за џогер

  240.00 ден

  •  Кофа пвц 12л.
  • Со цедалка

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 10л.

  300.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 10л

  Додај во кошница Quick View