korektor penkalo

 • Коректор пенкало

  40.00 ден

  • Содржина базирана на алкохол
  • Метален апликатор на врвот на пенкалото
  • Прецизна и чиста корекција
  • Лесна за нанесување
  • Брзо сушење
  • Количина: 7мл

  Додај во кошница Quick View