korpa za cadori

 • Корпа мрежа за чадори

  350.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн со тркалезна мрежа
  • Лакирана
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 265мм
  • Висина: 500мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View