korpa za gjubre

 • Корпа за ѓубре со капак

  60.00 ден

  • Боја:
  – плава
  – црна
  – кафеава
  – зелена
  – розе
  • Мала корпа
  • Материјал: пвц

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Корпа за ѓубре пвц

  130.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Тркалезен дизајн
  • Количчина: 12л

  ВО КОШНИЧКА Quick View