korpa

 • Корпи канцелариски

  120.00 ден

  • ПВЦ материјал

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 5л.

  220.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 5л

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 10л.

  300.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 10л

  Додај во кошница Quick View