krep traka

 • Креп трака 200 х 50см

  35.00 ден

  • Димензија: 200 x 50см
  • Боја:
  – златна
  – флоросцентна

  – металик (95ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Креп трака 200 х 50см

  35.00 ден

  • Димензија: 200 x 50см
  • Боја:
  – жолта
  – темно зелена
  – темно лилава
  – кафеава
  – светло зелена
  – плава
  – портокалова
  – лилава
  – црна
  – бела
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Креп трака / книжен селотејп 24мм

  45.00 ден

  • Димензии:
  – 24мм х 20м

  Додај во кошница Quick View