kufer

 • Куфер го ехплоре лукс

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Силно отпорен на гребење
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на тркалото 360 °
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен на гребење
  • Безбедносно заклучување
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротирање на тркалото 360 °
  • Боја: неонски жолт
  • Димензиja:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен за гребење
  • Безебедносно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на 360 ° тркала
  • Боја: плава
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Силно отпорен на гребење
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на тркалото 360 °
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Силно отпорен на гребење
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на тркалото 360 °
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Силно отпорен на гребење
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на тркалото 360 °
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Силно отпорен на гребење
  • Механизам за безбедно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на тркалото 360 °
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер го ехплоре

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • ABS материјал
  • Силно отпорен за гребење
  • Безебедносно заклучување
  • 4 интегрирани тркала на дното
  • Ротација на 360 ° тркала
  • Боја: плава
  • Димензија:
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Куфер 4 сезони

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Активен багаж ABS
  • Лесен
  • Отпорен на гребење и гребнатини
  • Фиксирање на комбинирано заклучување
  • 360 ° ротирачки тркала
  • 4 двојни тркала
  – 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)    (4500ден)
  – 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
  – 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)  (3500ден)

  Додај во кошница Quick View