lastici

 • Ластици 50гр.

  50.00 ден

  • Издржлив материјал
  • Флексибилен, 80% гума
  • Истегнување: 650-700%
  • Тежина на пакувањето:
  – 50гр
  • Дијаметар:
  – 64мм

  Додај во кошница Quick View