magnetna bord tabla

 • Магнетна борд табла

  350.00 ден

  • Алуминиумска рамка
  • Пластични агли
  • Со послужавник и пенкало
  • Дебелина: 180мм
  • Големина:
  – 400 х 600мм    (350ден) црна
  – 450 х 600мм     (900ден)

  – 600 х 800мм     (1300ден)
  – 600 х 900мм     (1600ден)
  – 900 х 1200мм   (2500ден)

  – 900 х 1500мм    (4200ден)

  – 1200 x 1800мм  (6000ден)
  – 1200 x 2400мм  (8500ден)

  Додај во кошница Quick View