marker

 • Текст маркер Пастел Мини 6 ком,

  120.00 ден
  • • Текст маркер на водена основа
  • • Кос врв
  • • Брзо сушење, без мирис
  • • Ширина на линија 1 – 4  мм.
  • • Сортирани 6/1
  • • Погодно за сите видови хатија
  Додај во кошница Quick View
 • Маркер на база уље

  90.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Лесен за бришење
  • Дебелина на пишување: 2-3мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – бела
  – сребрена
  – златна

  Додај во кошница Quick View
 • Маркер

  50.00 ден

  • Боја:
  – златна
  – сребрена

  Додај во кошница Quick View