markeri za bord tabla

 • Маркер за борд табла

  40.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Лесен за бришење
  • Округли врв, дебелина: 4мм
  • Дебелина на пишување: 2-4мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена
  – зелена

  Додај во кошница Quick View