markeri

 • Маркер на база уље

  60.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Лесен за бришење
  • Дебелина на пишување: 2-3мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – бела
  – сребрена
  – златна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Маркер

  50.00 ден

  • Боја:
  – златна
  – сребрена

  ВО КОШНИЧКА Quick View