market permanenten

 • Маркер перманентен

  30.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • До 72 часа без капаче
  • Интензивна боја
  • Нетоксично мастило
  • Заоблен врв
  • Дебелина: 4мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна
  – зелена

  Додај во кошница Quick View
 • Маркер перманентен

  30.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • До 72 часа без капаче
  • Интензивна боја
  • Нетоксично мастило
  • Заоблен врв, дебелина: 4мм
  • Дебелина на пишување на линијата: 2.5-4мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View