metalni privezoci

 • Привезок метален

  60.00 ден

  • Метален материјал
  • Метална лента
  • Изборно копче или приврзок за клучеви
  • Идеално за CNC гравура или печатење
  • Големина: 110 x 55 x 15мм

  Додај во кошница Quick View