najlon kesi

 • Најлон кеси 55 јаки

  100.00 ден

  • Паковање: 90ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Најлон кеси 55

  80.00 ден

  • Паковање: 100ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Најлон кеси 49

  80.00 ден

  • Паковање: 100ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Најлон кеси 45

  70.00 ден

  • Паковање: 150ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Најлон кеси 35

  70.00 ден

  • Паковање: 150ком

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Најлон кеса за блок бр.5

  40.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • За блок број: 2-5
  • Со рачка

  ВО КОШНИЧКА Quick View