neseser za molivi

 • Несесер полн со 3 патенти

  800.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Празен ентериер
  • Дизајниран за 28 дела, 3 патенти
  • Гума
  • Режало
  • 2 Молива
  • 8 bojica
  • 7 фломастери
  • 7 патрони
  • Распоред на часови

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн дупли

  600.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент, 28 делови
  • Внатрешноста се состои од:
  – Гума за бришење
  – Острилка
  – 3 моливи
  – 10 дрвени боици
  – Триаголник и ленир
  – 8 фломастери
  – Распоред
  – Лични информации

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн дупли

  600.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент, 28 делови
  • Внатрешноста се состои од:
  – Гума за бришење
  – Острилка
  – 3 моливи
  – 10 дрвени боици
  – Триаголник и ленир
  – 8 фломастери
  – Распоред
  – Лични информации

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн дупли

  600.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент, 28 делови
  • Внатрешноста се состои од:
  – Гума за бришење
  – Острилка
  – 3 моливи
  – 10 дрвени боици
  – Триаголник и ленир
  – 8 фломастери
  – Распоред
  – Лични информации

  Додај во кошница Quick View