nozicki

 • Ножици 21см релах

  120.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 21см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 21см

  100.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 21см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 14см

  60.00 ден

  • Канцелариски
  • Високо квалитетен не’рѓосувачки челик
  • Ергономска форма
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Големина: 14см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 13см цик цак

  50.00 ден

  • Нерѓосувачки челик
  • За украсна работа
  • Хартија за сечење, картон, лента, фотографија, итн.
  • Идеални за деца и училишни задачи
  • Големина: 13см
  • Во три различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 13см релах

  70.00 ден

  • Мек зафат
  • Заоблени врвови
  • Безбеден за деца
  • За сечење хартија, картон,
  идеален за детска работа
  • Димензија: 13см
  • Разновидни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 13см абц

  40.00 ден

  • Детско / Училиште
  • 3 различни бои на рачката
  • Високо квалитетен нерѓосувачки челик
  • Заоблени лопати
  • За сечење хартија, картон, лента, фотографија итн.
  • Идеален за деца и училишни задачи
  • Исто така достапен за левичари
  • Големина: 13см

  Додај во кошница Quick View
 • Ножици 13см

  35.00 ден

  • Заоблени врвови
  • Безбеден за деца
  • За сечење хартија, картон, идеален за детска работа
  • Димензија: 13см
  • Боја:
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View