organizer za biro

 • Организер за биро мрежа

  220.00 ден

  • Метален материјал
  • Правоаголен дизајн на решетката
  • Лакиран
  • Цврсто, издржливо дно
  • Мултифункционален, 3во1
  • 1 преграда за канцелариски материјал
  • 1 преграда за мали канцелариски материјали
  • 1 преграда за мемориски блокови
  • Димензија: 200 x 100 x 100мм

  • Боја: црна, сребрена

  Додај во кошница Quick View
 • Организер за биро

  220.00 ден

  • Материјал – високо квалитетна пластика
  • Со 5 различни прегради за разни артикли

  Додај во кошница Quick View
 • Организер за биро

  200.00 ден

  • Практичен и едноставен дизајн
  • Материјал: високо квалитетен и цврст ПВЦ материјал
  • Број на прегради: 7 прегради за моливи
  • Димензија: 11.5 х 11см

  Додај во кошница Quick View