papka pvc so lastik

 • Папка пвц со ластик 3см

  200.00 ден

  • Кутија за документи
  • Изработена од флексибилна, отпорна на пукнатини PP со дебелина од 700um
  • Со тркалезна, аголна еластична лента за заштита на содржината од лизгање
  • Можност за склопување на странични облоги
  • Одделно завиткани во фолија
  • Формат: A4
  • Димензија: 340 x 250 x 32мм
  • Боја:
  – плава
  – зелена
  – розе
  – портокалова
  – жолта

  фоска: 150ден

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  120.00 ден

  • 2 еластични врвки во боја на папката
  • Мат боја
  • Формат: A4
  • Дебелина: 350мик
  • Димензија: 254 x 364мм
  • Боја:
  –розе

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  120.00 ден

  • 2 еластични врвки во боја на папката
  • Мат боја
  • Формат: A4
  • Дебелина: 350мик
  • Димензија: 254 x 364мм
  • Боја:
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  120.00 ден

  • 2 еластични врвки во боја на папката
  • Мат боја
  • Формат: A4
  • Дебелина: 350мик
  • Димензија: 254 x 364мм
  • Боја:
  –плава

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  120.00 ден

  • 2 еластични врвки во боја на папката
  • Мат боја
  • Формат: A4
  • Дебелина: 350мик
  • Димензија: 254 x 364мм
  • Боја:
  –жолта

  Додај во кошница Quick View