papka so 2 prsteni

 • Папка со 2 прстена

  130.00 ден

  • Картонски, дебелина: 2.0мм
  • Внатрешно: ПП материјал
  • Метален механизам: 2 прстени
  • Дијаметар: 20мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View