papka so shtipka

 • Папка со штипка со преклоп

  120.00 ден

  • Со штипка
  • PP материјал
  • Метален механизам
  • Дебелина: 2 мм
  • Капацитет: 80 листови
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со штипка со преклоп

  140.00 ден

  • Со преклоп
  • Со штипка
  • ПП материјал
  • Метален механизам
  • Картонски материјал
  • Дебелина: 2.0мм
  • Капацитет: 70 листови, 80гр
  • Формат: A4
  • Боја:
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со штипка A5

  100.00 ден

  • Со штипка
  • ПП материјал
  • Метален механизам
  • Дебелина: 2мм
  • Капацитет: 80 листови
  • Формат: A5
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со штипка

  100.00 ден

  • Со штипка
  • ПП материјал
  • Метален механизам
  • Дебелина: 2 мм
  • Капацитет: 80 листови
  • Формат: A4
  • Боја:
  – црна

  – зелена

  – плава

  Додај во кошница Quick View