papka

 • Торба со рачка А3 пастел

  450.00 ден

  • Пластична рачка
  • Пластично копче
  • Капацитет: 300 листови, 80гр
  • Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
  • Формат: A3 +
  • Боја:
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со ластик

  100.00 ден

  • Материјал: 600гр картон
  • Премачкана со лак и висок сјај
  • Формат А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  60.00 ден

  • Материјал: пвц
  • Боја:
  – плава
  – црна
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка кожна

  900.00 ден

  • Идеална за состаноци
  • Внатрешноста се состои од:
  – Држач на документи
  – Држач на моливи
  – Џебови за визит карти
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View