papki bez mehanizam

 • Папки без механизам

  18.00 ден

  • Транспарентни
  • Дебелина на предниот капак: 110мик
  • Дебелина на задниот капак: 170мик
  • Капацитет: околу 200 листови
  • Формат: A4
  • Боја:
  – плава
  – црна
  – црвена
  – жолта

  Додај во кошница Quick View