papki pvc so lastik

 • Папка пвц со ластик 3см

  200.00 ден

  • Кутија за документи
  • Изработена од флексибилна, отпорна на пукнатини PP со дебелина од 700um
  • Со тркалезна, аголна еластична лента за заштита на содржината од лизгање
  • Можност за склопување на странични облоги
  • Одделно завиткани во фолија
  • Формат: A4
  • Димензија: 340 x 250 x 32мм
  • Боја:
  – плава
  – зелена
  – розе
  – портокалова
  – жолта

  фоска: 150ден

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  120.00 ден

  • Полипропилен материјал
  • Обложена со висок сјај
  • 2 ластици
  • Димензија: 254 х 364мм
  • Формат: А4
  • Боја:
  – портокалова
  – зелена
  – жолта
  – розе

  Додај во кошница Quick View