papki

 • Папка пвц со ластик

  45.00 ден

  • Материјал: пвц
  • Боја:
  – плава
  – црна
  • Формат: А4

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Кожна папка

  750.00 ден

  • Идеална за состаноци
  • Внатрешноста се состои од:
  – Држач на документи
  – Држач на моливи
  – Џебови за визит карти
  • Формат: А4

  ВО КОШНИЧКА Quick View