pistol za silikon

 • Пиштол за силикон

  350.00 ден

  • Технички детали: 190 ° C ~ 220-240V ~ 50Hz ~ 25 (80) W
  • Должина на кабел: 1.2м
  • Време на загревање: 5мин
  • За дома и работни апликации за поправка, моделирање, спојување

  Додај во кошница Quick View
 • Пиштол за силикон

  450.00 ден

  • Технички детали: 190 ° C ~ 220-240V ~ 50Hz ~ 25 (80) W
  • Должина на кабел: 1,2м
  • Време на загревање: 5мин
  • Црна боја
  • За дома и работни апликации за поправка,
  моделирање, спојување

  Додај во кошница Quick View