polica za masa

 • Полици за маса мрежа

  660.00 ден

  • Збир од три фиоки на влечење (800ден.)
  • Збир од пет фиоки на влечење (1400ден)
  • Изработена од метална жица, лакирана
  • Димензија: 260 x 300 x 355мм

  Додај во кошница Quick View