polica

 • Регистратор / полица А4 самостоечки пвц

  150.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Модерен дизајн

  Додај во кошница Quick View
 • Полици за маса пвц

  160.00 ден

  • Издржлива, цврста пластика
  • Надворешна димензија: 255 х 65 х 345мм
  • Внатрешна димензија: 244 х 43 х 325мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – зелена
  – црвена
  – прозирна
  – жолта

  Додај во кошница Quick View
 • Полици за маса мрежа

  1,300.00 ден

  • Збир од три фиоки на влечење
  • 5 делови во пакување
  • Изработена од метална жица, лакирана
  • Димензија: 260 x 300 x 355мм

  Додај во кошница Quick View
 • Полица за биро со клуч

  2,700.00 ден

  • Изработена од метал
  • 5 фиоки на влечење
  • Димензија: 36.5 x 28.2 x 28.5 см
  • Боја: сива

  Додај во кошница Quick View