polici za dokumenti

 • Полици за маса пвц

  160.00 ден

  • Издржлива, цврста пластика
  • Надворешна димензија: 255 х 65 х 345мм
  • Внатрешна димензија: 244 х 43 х 325мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – зелена
  – црвена
  – прозирна
  – жолта

  Додај во кошница Quick View