pritiskaci

 • Притискачи за плутена табла со топче 1/200

  100.00 ден

  • Силни метални игли
  • Тркалезна ПВЦ глава
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 200 парчиња во ПВЦ амбалажа

  Додај во кошница Quick View
 • Притискачи за плутена табла 1/50

  35.00 ден

  • Силни метални игли
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 50 парчиња во амбалажа

  Додај во кошница Quick View
 • Притискачи за плутена табла 1/100

  70.00 ден

  • Силни метални игли
  • За обележување на содржини, папки, организатори, планови, итн.
  • 100 парчиња во ПВЦ амбалажа

  Додај во кошница Quick View
 • Притискачи во боја

  30.00 ден

  • Силни метални притискачи
  • 100 парчиња во амбалажа

  Додај во кошница Quick View
 • Притискачи

  25.00 ден

  • Силни метални притискачи
  • 100 парчиња во амбалажа

  Додај во кошница Quick View