privezoci

 • Привезок пвц 1/50

  260.00 ден

  • Материјал: пластика
  • Метална лента
  • Дијаметар: 15мм
  • Можност за поврзување на дополнителен клуч или приврзок
  • Големина: 58 x 22мм

  •Паковка 50ком

  Додај во кошница Quick View