rapitograf

 • Рапитограф Финелинер

  130.00 ден

  • За фина работа
  • Пишување, цртање, скицирање
  • Дебелина: 0.4 мм
  • Хексагонален дизајн
  • Метален врв
  • Боја: 10 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Рапитограф линелинер

  30.00 ден

  • За фина работа
  • Пишување, цртање, скицирање
  • Погодно за употреба со урнек
  • Дебелина: 0.4 мм
  • Тркалезен дизајн
  • Метален врв
  • Боја:
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View