registratori

 • Регистратор А5

  140.00 ден

  • Широк картон
  • Ширина: 7.5 см
  • Дебелина: 2.0 мм
  • Картонски капаци: 1290гр
  • Обложена со еко полипропиленска фолија
  • Внатре: бела хартија
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: A5
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 спацебокс

  160.00 ден
  • • Ширина: 7.5 см
   • Дебелина: 2.0 мм
   • Во внатрешноста: бела хартија
   • Квалитетен метален механизам
   • Формат: А4
   • Боја:
   – плава
  • – црвена
  • – зелена
  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 самостоечки

  150.00 ден

  • Популарно врзување направено од картон со дебелина од 2,0 мм
  • Широк: 7.5см
  • Премачкување во еко-пријателски полипропилен филм (100 мм) со текстура на платно
  • Внатрешна обвивка од бела хартија
  • Висококвалитетна лост со компресорска лента
  • Засилена дупка за зафат на прсти
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 премиум

  200.00 ден

  • Дебелина: 2.0 мм
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: А4
  • Боја:
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 1/2

  140.00 ден

  • Тесен картон
  • Ширина: 5.5 см
  • Дебелина: 2.0 мм
  • Капаци од картон: 1290гр
  • Обложена со еко полипропиленска фолија
  • Внатре: бела хартија
  • Квалитетен метален механизам
  • Боја:
  – жолта
  – злена
  – црвена
  – црна
  – плава

  Додај во кошница Quick View