selotejp

 • Селотејп со натпис

  50.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп прозирен

  50.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 50м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп прозирен

  100.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 100м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп платнен

  100.00 ден

  • Боја: сива

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп мат

  100.00 ден

  • Мат / кафеав
  • Димензии:
  – 48 х 100м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп мал

  10.00 ден

  • Прозирен
  • Димензија:
  – 12мм х 20м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп двостран мрежа

  200.00 ден

  • Димензија: 50мм х 10м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп двостран 24мм

  60.00 ден

  • Димензии:
  – 24мм х 20м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп двостран 12мм

  40.00 ден

  • Димензии:
  – 12мм х 18м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп 48 x 66 мат

  70.00 ден

  • Должина на лента: 50м
  • Дебелина на фолија: 23мик
  • Дебелина на леплив слој: 17ми

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп 25 x 66

  40.00 ден

  • Ширина на лента: 25мм
  • Должина на лента: 66м

  Додај во кошница Quick View
 • Селотејп 18 х 48

  25.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 88 х 48100м

  Додај во кошница Quick View