separator so brojki

 • Сепаратор

  120.00 ден

  • Картичка со броеви, со букви
  • Дебелина: 120мик
  • Број на листови: 1-10
  • Капацитет: 11 дупки
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View