shtampac

 • Штампач / принтер ксерокс 3020

  5,000.00 ден

  • Принт: A4
  • Конекција: WiFi

  Додај во кошница Quick View
 • Штампач / принтер Hp m28

  9,000.00 ден

  • Технологија на печатење Ласерски (Црно-бело)
  • Потребно време за прва страна 8.5 секунди
  • Макс. резолуција на печатење до 600 х 600 x 1 dpi
  • Предвиден број на стр. месечно 15.000 страни
  • Меморија 128MB
  • Брзина на процесор 600 MHz
  • Оперативни системи Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11)
  • Потрошен материјал Xerox 3020, 3025

  Додај во кошница Quick View