skolski ranec

 • Ранец со светло сет 6/1

  3,000.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Полиестерски материјал со висок квалитет
  • Ново дизајнирана LED сијалица со светлечки ефекти
  • Две странични џебови
  • Клип за клучеви
  • Рефлексивни ленти за зголемена ноќна видливост
  • Задни прилагодливи ленти
  • Рачка за закачалка
  • Заден прилагодлив ремен
  • Распоред на часови и адресар
  • Анатомски ранец
  • Силно и стабилно дно
  • Сетот се состои од: школски ранец, несесер полн, несесер за боици, несесер празен, новчаник, торба за спорт и стикери

  ВО КОШНИЧКА Quick View