spirali

 • Спирали

  160.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Дијаметар:
  – 6мм   (160ден)
  – 8мм   (185ден)
  – 10мм (210ден)
  – 12мм (320ден)
  – 14мм (330ден)

  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View