sredstvo

 • Средство универзално за плочки

  110.00 ден

  • Универзално високо миризливо средство за чистење на сите водоотпорни површини.
  • Остава долготраен пријатен мирис
  • Количина: 1л.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за цевки

  140.00 ден

  • Количина: 1л.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за флеки со пумпа

  110.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за теписи

  85.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за стакло со пумпа

  85.00 ден

  • Средство за чистење стаклени површини
  • Количина:
  – 0.75л

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за стакло резерва

  65.00 ден

  • Количина:
  – 0.5л

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за санитарија со пумпа

  140.00 ден

  • Универзално средство за секојдневно одржавање на хигиена.
  • Погоден за отстранување на каменец, различни нечистотии на челик, хромирани површини, керамика, стакло и пластика.
  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за санитарија резерва

  100.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за релни со пумпа

  105.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за релни резерва

  90.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за политура со пумпа

  140.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за политура резерва

  120.00 ден

  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View