stolica kancelariska

 • Стол канцелариски

  • Анатомска седалка и потпирачка
  • Регулирање на височината на столот
  • Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
  • Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
  • Хромирана основа
  • Максимална тежина на корисникот 120 кг.
  • Боја: црна, плава