stredstvo

 • Арф – течен абразив

  95.00 ден

  • Течно абразивно средство за чистење во кујни и купатила.
  • Погодно е за чистење на керамички плочки, кади, мијалници, судопери, предмети од челик и елементи од кујна.
  • Количина: 500мл.

  Додај во кошница Quick View