tabla

 • Табла детска пиши бриши

  140.00 ден

  • Забавна табла за деца
  • Со маркер и бришач
  • Димензии: 26см х 18см

  Додај во кошница Quick View
 • Плутена табла 30 x 40

  250.00 ден

  • Дебелина на рамка: 180мм
  • Дебелина на табла: 80мм
  • Димензии:
  – 30см х 40см

  Додај во кошница Quick View