tehnicki moliv

 • Технички молив технолине 700

  15.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Мазно, елегантно тело
  • Рачна лента
  • Издржлив метален клип
  • Стандард: HB
  • Дебелина на црнка: 0.5 мм
  • Боја:
  -плава

  Додај во кошница Quick View
 • Технички молив технолине 100

  60.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Мазно, елегантно тело
  • Рачна лента
  • Издржлив метален клип
  • Стандард: HB
  • Дебелина на црнка: 0.5 мм
  • Боја:
  – црна
  – црвена
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Технички молив технолине 0.7

  60.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 0.7мм

  Додај во кошница Quick View