tehnicki molivi 5mm

 • Технички молив технолине 400

  30.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Елегантно тело
  • Издржлив метален клип
  • Со гума на врвот
  • Стандард: HB
  • Дебелина на црнка: 0.5 мм
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View